For category growth: meet Camps Food!

Bij Camps Food zijn we wars van concepten met ‘empty promises’. We zijn gebiologeerd door authentieke producten. Voedingsproducten gemaakt door ondernemers die - vanuit persoonlijke drijfveren - ernaar streven om betere voeding te maken: gezonder en lekkerder. Vaak zijn dat merken met een visie.
Merken zoals Chio, Fruitbowl, Ella’s Kitchen, Tyrrells, Nature Valley en Kleinste Soepfabriek waarvan de producenten het als hun taak zien om de categorie te helpen veranderen en te laten groeien.

samen maken we uw ambities waar!

Het Camps Food team denkt klant- en oplossingsgericht mee

met afnemers en leveranciers en maken aldus onze belofte richting de markt waar:

 de keuze voor Camps Food is better for you.

BETTER FOR TRADE TEAM:

 

Het Better for Trade team bestaat uit marketing en sales professionals. Zij combineren hun deskundigheid met een ondernemende aanpak en een hands on mentaliteit. Hierdoor zijn we in staat snel en adequaat te reageren op de veranderende behoefte van de consument en nieuwe kansen op de winkelvloer.

Marketing team

sales team

Het Marketing team werkt intensief samen met onze A-merk leveranciers om de optimale balans te realiseren tussen de behoeften van de consument en de relevantie in de categorie. Samen zorgen wij ervoor dat de concepten van onze leveranciers naadloos aansluiten op de markt.

Het Sales team ziet het als hun taak om proactief mee te denken met onze partners. Op deze manier helpen wij categorieën te veranderen, zodat onze partners in zowel de retail als in het out of home-kanaal sneller aansluiting krijgen op de shopper die open staat voor variatie en vooral lekkere concepten.

BETTER FOR OPERATIONS TEAM:

 

In het Better for Operations team werken logistiek, trade support en finance nauw samen. Hierdoor voldoet Camps Food aan de hoogste standaarden op het gebied van supply chain en klantinteractie. Met een excellente leverperformance en optimale customer support als resultaat.

het onderscheid van camps food

Als distributeur belevert Camps Food alle grote retailers in de Benelux.

Primair richten we ons op een gestroomlijnde uitvoering van de kerntaken inkoop, voorraadbeheer en verkoop. Vanzelfsprekend zijn onze afdelingen Logistiek en Finance state of the art geautomatiseerd en georganiseerd. Onze dienstverlening beantwoordt dan ook aan de hoogste logistieke en administratieve eisen. Het onderscheid van Camps Food ten opzichte van de concurrentie is echter bovenal toe te schrijven aan het brede assortiment gezonde producten en de category knowhow die we gepassioneerd met onze opdrachtgevers delen.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en effectiviteit

Camps Food is SKAL / BIO-gecertificeerd, onder nr 894910.

Het betekent dat we snel in staat zijn aan te sluiten op innovatieve ontwikkelingen in de productie en distributie van biologische food concepten. Het certificaat maakt - zowel voor afnemers als consumenten - de betrouwbaarheid van biologische producten zichtbaar.

 

Camps Food is lid van GS1. Dit biedt als voordeel dat we via centrale datapooling artikelgegevens en informatie centraal delen met onze BLX retail partners waardoor de gehele keten optimaal efficiënt gestroomlijnd is.

HOME
ABOUT
CONTACT
BRANDS

HOME

BRANDS

CONTACT

info@campsfood.nl

The Netherlands

 +31 (0)88 - 3 444 555

Ginnekenweg 251

NL - 4835 NB